1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Ban hakkında

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve general16 tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. general16

general16
    Kayıtlı Kullanıcı

27
    2
    0
    0
    Merhaba bugun yolun ortasında park etmekten ban yedim 1 saatliğinede olsa gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    Gördüğünüz gibi arka yol kapalı kaldırımlarda doluydu convoyu bekliyodum köşeye park etmek zorunda kaldım kimseye engel olacağımı düşünmedim sizce bu banlık bir olaymı?

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Rotterdam'da öyle. Diğer yerlerde normal şeyler :)

3. Alenqroo

Alenqroo
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

263
    191
    210
    Scania
    TruckersMP Profili
    Tabikide Kimseyi Rahatsız Etmezsiniz Fakat Genelde Oyunu Oynayanlarda Going East Oldugu İcin Onlarda Yol Açık Ve Yolda Sag Şeritte Ters Durdugunuz İcin Onlara Birazcık Abez Kaçmış Olabilir. Yani Sende Going Yok Diye Mantıklı Gelebilir Fakat Başkası İcin Mantıksız Bi Durumdur.

4. omer584

omer584
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Olay Roterdam'da yaşanmış ve orada motorunu kapatmış bir şekilde park etmiştin. Roterdam'da tamirhane veya otelde park etmek bile yasak kaldı ki siz kavşağın ortasında park etmişsiniz. Yol kapalı bile olsa bu size oraya park etme hakkı vermez.

EKLEME:

Bu da benim gördüğüm: [​IMG]

5. general16

general16
    Kayıtlı Kullanıcı

27
    2
    0
    0
    Yan şirketten cıkacak arkadaşlarımı bekliyodum kaldırımlar doluydu engel olacağımı düşünmedim neyse paylaşma gereği duydum kapanabilir konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.