1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi Bağlantı Problemi

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve TOMBOLO61 tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. TOMBOLO61

TOMBOLO61
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    6
    1
    0
    Benim problemim evdeki adsl ile bağlandığım zaman oyuna mp ye roterdam da bütün arabalar donuyor kalıyor mobil ile internete baglanıp oyuna girdigim zmn ize roterdam da hiç bir sıkıntı çekmiyorum mobil net'in ve evdeki net in hızları aynı 7,2 pingler de hemen hemen aynı ne yapabilirim_? mobil baglantıda problem yaşamazken evdeki bağlantı da problem yaşamamın nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim...

2. yunusum41

yunusum41
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

23
    40
    19
    65
    MAN
    TruckersMP Profili
    DNS Adreslerini otomatik yap tekrar dene ayrıca rotterdama girdiğimde 1 dakika civarı bende bekliyorum , çok kasılma oluyor ;)

3. TOMBOLO61

TOMBOLO61
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    6
    1
    0
    Otomatik de dns ayarları

4. Münzevi

Münzevi

35
    63
    27
    35
    Modemle alakalı bir sorun olabilir. Bağlantı kablolu mu kablosuz mu?

5. TOMBOLO61

TOMBOLO61
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    6
    1
    0
    kablosuz ve modeme yakın bi konumdayım

6. Münzevi

Münzevi

35
    63
    27
    35
    Kablolu bağlantıyla deneyin.

7. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    İnternet hız testi yapın. Akk ye takılmış olabilirsiniz. Birde müşteri hizmetlerini arayın sizin bağlantınızı resetlesinler. Sorun yine düzelmez ise farklı bir modemle bağlanmayı deneyin.

Alper34 bunu beğendi.
  8. TOMBOLO61

TOMBOLO61
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    6
    1
    0
    denedim değişen bişey yok

Akk de sorun yok hız testinde de yok m.hizmetleri reset attı ben attım degişen hiç birşey yok problem şu ilk girişte tepkime veremiyor yada tepkimeye yetişemedigi için diğer araçlar donuyor kalabalık yere bi anda girince kalabalık bi yerde bi anda doğunca olan bir problem... mmorpg oyunların da test yaptım aynı sıkıntı mevcut ama 10 saniye kdr donuyor sonra sekronize oluyor... ets2mp de aynı durum söz konusu degil az biraz geçikme oldugu zmn ben hariç diger bütün kullanıcılar donuyor bu tepkimeyi hızlandırma durumum varmı sunucu ile geçikme gibi gözüküyor ama ping 70-80 arasın anlamadım bişey modem arayüzünde yapabilecğim ayar varmıdır_? bu arada tek yapmadıgım modemi degiştirmek oda elimde yok malesef.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 15 Eylül 2015
  9. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Modem arayüzünden herhangi bir işlem yapamazsınız. Farklı bir modem denemekte fayda var.

10. SouL'Fly

SouL'Fly
    Plaka

25
    335
    66
    85
    DAF
    TruckersMP Profili
    Telefon ile bağlanmak bence çok sağlıklı bir şey değil. Ne sarj dayanır ne internet paketi, bence modem üzerinde durun ve denilenleri yapmanızda fayda var.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.