1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Artık Yeter !

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve opel57 tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    sayın abilerim/kardeşlerim oyunda ne güzel gidiyordum,takla attım sonra servise gittim bir yabancıda servis çıkışını kapattı korna, selektör ile uyardım:@:@ sonra çıkmadı.gözü korksun diye video alıyorum dedim dediki
    "no collions area" Ets2mp Ekibi nden ricam bu işe bir çözüm bulunmasını arz ederim adam collions area diye yolu kapıyor eu2 de olduğumdan rapor ediyorum ama genelde admin yok mağduruz :( ayrıca bunu yapanda genelde yabancılar gereğini arz eder saygılarımı sunarım :@

2. scinely2

scinely2
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

29
    18
    3
    35
    TruckersMP Profili
    Kardesım Hep Oyleler Bızde Uyunca Ban Yıyoruz Iste :)

Bunu Yapanlar Genellıkle Ruslar 2 - 3 Kısı No Collıons dan cıkınca Tır Buga Gırıyor
    Sonra Bıdaha f7 Bıda Para :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 13 Ağustos 2015
    opel57 bunu beğendi.
  3. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    de abi bunlara çözüm bulunmalı elin yabancısı yapınca suç değilde biz oluncamı suç Allah için şuana kadar hiçbir türk kardeşim bunu yapmadı,görmedim bide sonrasında adam dalga geçti keşke girer girmez alaydım videosunu yayınlardım düşündüm sonradan açtım genede bişey yapılmalı bunlara :@
    EDİT: zaten abi genelde ruslar doğru söyledin

4. scinely2

scinely2

29
    18
    3
    35
    TruckersMP Profili
    Birde Zaten Parıse Gıdıyorsun Sehır En Az 100 Kısı Sonra Ruslar Felan Ters Yonden Gelenı
    Kasıtlı Carpanı Kırmızıda Gecıp Ustumuze Gelenı Felan
    2 Gun Once Otobanda Gıderken Kenarda Bir Adam Durmus 110 Km Hız Ile Gelıyorum Donemedım Adam Carptım Adam Ss Aldım Forumda Gorursun Dedı Foruma Atmıs 15 Gun Ban
    :)

5. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Çözüm o kadar basit ki aslında:

1. Autosave i aktive edin. Kaza mı yaptınız veya birisi size çarptı ve hasar mı aldınız? Hemen Autosave den geriye ışınlanın. Işınlandığınız yerde bir kamyon olma ihtimali çok ama çok düşük.
    2. Adam tamirci/benzinlik/garaj çıkışını mı kapatıyor? Burada 2 seçeneğiniz var:
    a. Yukarıda bahsettiğim autosave
    b. Oyunu kapatın ve çıkın. Yani o kadar zor bir şey değil. Oyundan çıkın, bi sigara yakın veya içecek bir şeyler alın. 10 dakika sonra geri oyuna girin ve kaldığınız yerden devam edin VEYA server değiştirin.

Tosunpasa, opel57 ve AhmetF bunu beğendi.
  6. scinely2

scinely2

29
    18
    3
    35
    TruckersMP Profili
    Omer Kardesım Ban Surelerı Abartlılı Degılmı

7. oktayburak

oktayburak
    Plaka

153
    34
    100
    Volvo
    TruckersMP Profili
  8. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Hayır değil hatta bu ban sürelerinin uzatımı taraftarıyım ben.

Gerçek hayatta 20 tonluk dorseli bir kamyonla kaza yaptığını düşün. İşini kaybedebilir, yaralanır, ömür boyu sakat kalır hatta ölebilirsin, özetle hayatın kararır. İşte burada da aynı şekilde bir hata yaptın mı hayatının kararması karşılığında ban yiyorsun.

opel57 bunu beğendi.
  9. oktayburak

oktayburak
    Plaka

153
    34
    100
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ben tam 2.5 yıldır ets 2 onuyorum ban süreleri acaip uzun mesela 15 gün banmı 5 güne getirin.

10. oktayburak

oktayburak
    Plaka

153
    34
    100
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu gerçek hayatmı

Yada ehliyet lemi aldık bu oyunu

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 13 Ağustos 2015