1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Arkadaşlar,Yardım.

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve ReqartTR tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. ReqartTR

ReqartTR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

23
    78
    13
    35
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Bu TTNET Den Bıktım 5 Yıldır TTNET Kullanıyorum 4 Yıl Arada Sırada Gidiyo Son Yılda Günde En Az 5 Kere Gidiyo Yalan Yok,Sorun TTNET Demi Modemdemi Anlayamadım Arıyorum TTNET'i Bİrşey Yok Diyolar Falan Napayım Şimdi Sizce,Birde Modem Değiştirme Var Yenileme Yani Ve Çözüm Bulamassam Önerebileceğiniz Bi İnternet Varmı SüperOnline Diyorum Ama Yorum Atarsanız İyi Olur.

2. Vueenx

Vueenx
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.517
    1.108
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    kardesım bence superonlıne al benımde superonlıne tabı gene sen bılırsın

3. dnz5341

dnz5341

8
    2
    70
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Superonline en iyi fiber internettir eski bir ttnetli olarak kesinlikle geç diyorum :D

4. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @ReqartTR,

TTNET'e hiçbir zaman bela okumamak gerek, neden mi? Türkiye'de hemen hemen çoğu bölgemizin internet altyapısı TTNET tarafından desteklenmektedir, şuan internetimiz varsa bile TTNET'in sayesindedir, Çoğu bölgelerde , Çoğu alanlarda TTNET'in altyapısı mevcut, Sizin oturduğunuz Mevkiği'de internet altyapınız kötü olabilir, iyi bir altyapı yoktur, Veya Altyapıdan, Sizin apartmana giden internet kabloları eğer uzun süre aynı kalmış değiştirilmemişse, internet kablolarından kaynaklanıyor, bizim 2. evde Turkcell Superonline var hiç gitme yaşamıyor çok nadir oluyor bazen, Ama TTNET'in altyapısı mevcut.

5. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Mümkünse farklı bir modemle bağlanmayı dene.
    Komşularınızdan internet bağlantıları hakkında bilgi al. Onlar da sizin gibi bağlantı sorunu yaşıyorsa, sorun altyapıdan kaynaklanıyor olabilir.
    TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayıp ısrarla bağlantı sorununuzu belirt, ilgilenmezlerse arıza kaydı oluştur. Binaya teknik ekip gelir, bağlantınızı kontrol ederler.
    TTNET, kullanıcıları tarafından şu günlerde çok şikayet almaya başladı. Biz de dahil çoğu kişinin internetinde kopmalar meydana geliyor. Piyasada herkes müşteri kapma derdindeyken, anlaşılan TTNET müşteri kaybetmeye çalışıyor. :)

6. Murat Can0659

Murat Can0659
    Plaka

344
    106
    140
    Scania
    TruckersMP Profili
    TTNET Müşteri Hizmetlerini Ara Kardeşim Söle Durumunu Ve Modemimi Güncelletmek İstiyorum Diye Talebini Belirt Kardeşim Onlar İlgilecektirler :)

İyi Forumlar :)

7. Nevzat G.DOĞDU

Nevzat G.DOĞDU
    Plaka

55
    92
    78
    100
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Bu tip sorunla bende karşılaşmıştım. Her yolu denedim olmadı. En sonunda bana bina girişindeki kutudan modeme gelen telefon kablosunda sorun olabilir bu kabloyu yeniden çektir dediler. Kabloyu yeniledikten sonra tüm sorunlarım bitmişti. Son olarak bu yolu deneyebilirsin. Telefon kabloları ince olduğundan zamanla yıpranıp daha fazla parazite neden olduklarından kopmalar yaşanıyor.

8. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Altyapıya yalnızca TTnet'in sahip olması bela okumamamız ya da eleştirmememiz gerektiği anlamına gelmez, TTnet'in tekel olduğu anlamına gelir. Tam bu yüzden şu anda bu kadar düşük kalitede ve hızlarda ve yine bu kadar yüksek fiyatta internet alıyoruz. Gerçek anlamda rakipleri olmadığı için fiyatları bu kadar yüksek tutabiliyorlar. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler, iyi ise iyidir, kötü ise kötü.

Son düzenleme: 13 Aralık 2015
    ismail55 bunu beğendi.
  9. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bizim 2 ev var,

Bir samsun, Bir rize, Rizedeki evde, Turkcel Superonline var Altyapısı TTNET, Samsunda Uydunet var kendi altyapısı, bizim orda'da böyle düşme sorunları oluyor, orda internet olduğuna dua edin dediler :D

10. ReqartTR

ReqartTR

23
    78
    13
    35
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Birincisi Apartman Değil Kendi Evimiz Yani Tek Biz Giriyoruz İkinciside Telefonla Giren Yok,Bilgisayarda Oynuyorum Diyelim CS GO İnternet Oyunda Kesinlikle Gidiyo Leptopda Açık Olunca Her Oyunda En Az 2 Defa Gidiyo Yani TTNET İ 5 Yıldır Kullanıyorum Bu Yıla Kadar Çok Az Gidiyodu Şimdi Günlük En Az 10 Defa Yani Bunun Çözümü Ne Diyim Ben...