1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Arkadaşlar Ms sorunu

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve [TR]QuArTeSs tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. [TR]QuArTeSs

[TR]QuArTeSs
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

134
    31
    100
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar oyunda ms 100 den aşağı düşmüyor ne zaman yakınıma tır yaklaşsa oyunum takılıyor internetim normalde yavaş değil internette Superonline ışık hızı paketi hatta modemde 5-6 aylık arızalı falan değil Yalnız bilgisayara wifi ile bağlantılı ama bazı arkadaşlarımın interneti yavaş ama wifi ile güzelce oynayabiliyor. Bir tane wtf diye bir uygulama var ping yükseltici o işe yararmı yada bildiğiniz bir uygulama varmı yada farklı bir çözüm yolunuz varmı. NOT: Ethernet kablosuyla bağlanmak haricinde.

2. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Ping sunucuya olan uzaklık ve kablo kalitesi ile alakalıdır, iç anadolu bölgesinde oynayanlar genellikle 90-100 arası ping ile oynuyor, o bölgedeyseniz normal, yok eğer değilseniz evde başka bağlananlar varsa modem ayarlarından cihazınıza öncelik atayın, hatta diğer cihazlara verin 1mbit gerisini siz kullanın, wifi kanalını değiştirmeyi deneyin.

3. PoyraZTR

PoyraZTR
    Plaka

27
    281
    98
    125
    Scania
    TruckersMP Profili
    Wifi ye falan nasıl 1 mpbs veriyoruz?

Aynı sorun bende de oluyor modeme telefonla falan bağlanmadıkça hızım bana yetiyor ama, abim telefonla bağlandıktan sonra ping pert 300 lere 500 lere çıkıyor. Geçenlerde 1250 ye çıktı :/

4. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Her modemin arayüzü farklı ufak bir araştırmayla bulabilirsin.

5. PoyraZTR

PoyraZTR
    Plaka

27
    281
    98
    125
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben ne diye araştıracağım onu ?

6. [TR]QuArTeSs

[TR]QuArTeSs

134
    31
    100
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Akdeniz bölgesindeyim iç Anadolu değil oyunu artık oynayamaz oldum ilk aldığım zamanlar bundan 9 ay önce pek sorun yoktu ama artık ping ms çok yüksek

7. Bomlife

Bomlife
    Emekli Yönetici Kayıtlı Kullanıcı
    Plaka

2.105
    1.965
    300
    Mercedes
    QoS olarak aratabilirsin.

8. PoyraZTR

PoyraZTR