1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Araç 90'ndan yukarı çıkmıyor

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Ejderya tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Ejderya

Ejderya
    Kayıtlı Kullanıcı

28
    5
    2
    0
    beyler ben arkiyle birlkite gidiyorum admla aynı tır geliyo bana (tek seferlik iş çünkü) 90 ın üstüne çıkmıyo benim araba adam 115 basıyo neden acaba ?

2. BluesAdam

BluesAdam
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    World of Trucks'tan aldığınız işlerde 90'dan yukarı çıkamazsınız. Ya da oynanış ayarlarında hız limiti ayarı açıksa yine hızınız limitlenir. Bu soru onlarca kez soruldu. Arama fonksiyonunu kullanırsanız seviniriz.

AhmetArkboa44 bunu beğendi.
  3. Ejderya

Ejderya
    Kayıtlı Kullanıcı

28
    5
    2
    0
    hız limiti açık değil. world of trucks ne onu açıklayabilirmisiniz

4. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    http://www.ets2mptr.com/konu/euro-t...ncellemesi-world-of-trucks-sozlesmeleri.6262/

Geçmişte 1.22 güncellemesi gelmişti, bu güncellemede world of trucks'da gelişmemiz için online işler vs alarak gelişmemize sağlıyor eğer online işlerden online iş aldıysanız 90'ı geçemiyorsunuz @BluesAdam onu anlatmaya çalışıyor sizlere.

Menü'ye gelin, > Seçenekler > Oynanış " Hız sınırlayıcısı " Seçeneği olması lazım üzerinde tik varsa eğer tik'i kaldırmanızı öneririm.

5. Ejderya

Ejderya
    Kayıtlı Kullanıcı

28
    5
    2
    0
    teşekkür ederim.

ismail55 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.