1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Apple iPhone 6(plus)-Samsung Galaxy Note 4

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve Gustav tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. Gustav

Gustav
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım telefon alacak ancak kararsız,aslında kendiside bilmiyor ne istediğini.
    Sizce bu 2 telefondan hangisini tercih etmeli?Düşüncelerinizi nedenleri ile yazarmısınız?
    Lütfen sistem ayrıntılarını dikkate alarak yazın önrk : Samsung Android Apple iOs...

SamsungNote 4 - iPhone 6 veya Plus
    (bana göre Note4)

2. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Öncelikle bütçe belirtilmeli. Galaxy Note 4 ortalama 2000₺, iPhone 6 Plus ise 3000₺ bandında satılıyor. O fiyat aralığında Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge Plus, Xperia Z5(Premium), HTC One M9 düşünülebilir.

3. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    2 Seçenek var,fiyat önemsiz.Note 4 veya S6(Plus)

4. MertOguz

MertOguz

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Önceki mesajımda örnek olarak yazdığım cihazlar da düşünülmeli. İllâ ki iki seçenekten birisi düşünülüyorsa, Note 4 yerine Note 5 önerebilirim. iPhone 6 Plus'tan ucuzdur(2300-2500₺ civarı) ve buradan da görülebileceği gibi çok daha üstündür.

5. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    Bende üsün diyorum arkadaşa ancak yok iPhone daha pahalı olduğu için daha iyimiş :( (Fiyatın fazla olmasına önem vermiyor)

6. MertOguz

MertOguz

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Arkadaşını kötülemek için söylemiyorum ama o tarz insanlarla münakaşaya girmeye değmez. Zaten baştan kararını vermiş, ne seni ne de beni daha fazla uğraştırmasın. Apple'a bassın paraları. ;)