1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Allah Rızası İçin Bir Bakın !!!

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve ByAntepli tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Şahit Oluyormusun ?

Bu anket 18 Ağustos 2025 23:03 tarihinde kapanacaktır.
  1. Şahit Oluyorum.

50,0%
  2. Şahit Olmuyorum.

50,0%
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ByAntepli

ByAntepli
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

357
    86
    120
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Sizden Bir Ricam Var;
    Ben @27Antepli27 Steam Hesabım Çalındı. :( Bende -TCK MADDE 158. - (1) Dolandırıcılık suçunun; Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle, … İşlenmesi hâlinde, iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.-Gereğince Polise Başvurucağım. Allah Rızası İçin Benim İçin ŞAHİT Olurmusunuz ?

Not : Şahit Olursanız Sadece '' Şahit Oluyorum '' Demeniz Ve Anketi Dooldurmanız Yeterlidir...
    Not 2 : Şahit Olursanızda Allah Razı Olsun Şahit Olmazsanızda Allah Razı Olsun... ;);););)

2. ByAntepli

ByAntepli
    Plaka

357
    86
    120
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Normalde Steam İsmim Benim

3. Charles

Charles
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

33
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    Eğer ki bu konuyu mahkemeye götürmek için şahit arama amaçlı açtıysan ; Görmediğimiz ve birebir şahit olmadığımız bir olay hakkında neden insanlardan yalancı şahitlik yapmalarını istiyorsun bunun bir suç olduğu bilmiyormusun.Olacakları sana söyliyim defans avukatları bunu seni kötü göstermek için de kullanacaklardır haklı dahi olsan haksız duruma düşersin.

Türk_Squidward ve TiesTo bunu beğendi.
  4. EmreBozkurt

EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

34
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    kimse şahit değil ki baba

5. ByAntepli

ByAntepli
    Plaka

357
    86
    120
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Şahit Olursanızda Allah Razı Olsun Şahit Olmazsanızda Allah Razı Olsun... ;);););)

6. bugrahankrblt

bugrahankrblt

23
    34
    5
    35
    TruckersMP Profili
    hesabın içinde 1 tane oyun varmış zaten git al bir tane daha ne uğraşıyorsun ki

Angelus, Türk_Squidward ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  7. Hardy

Hardy

306
    469
    185
    Sen hala yukarıda anlatılanları anlamadın sanırım Antepli. Senin hesabının çalındığını kimse görmedi bilmiyor. Kimsenin gerçek anlamda görmeyip olayı seninle birebir yaşamamış olmasına rağmen şahit olurmsunuz diyorsun. Burada sana şahitlik yapacak birisi çıkarsa o da yalancı şahitlik yapmış olur. Birşeyi düzelteyim derken şahit olan adamın başını yakarsın haberin olsun.. Buğra'nın dediği gibi yeni hesap aç yeni bir oyun al kapansın olay. Ya da hesabını geri almak için uğraşada bilirsin..

Türk_Squidward bunu beğendi.
  8. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Mahkeme mi? Steam çalınan hesaplar ile ilgili destekde bulunuyor zaten, tek yapmanız gereken Steam destek ekibi ile iletişime geçip onların istedikleri bilgileri (hesabın size ait olduğunu doğrulamak için) vermek. Bu bilgiler oyunu satın alma esnasında kullandığınız kart bilgileri, telefon numarası, isim, adres bilgileri veya oyunu steamden almayıp kod ile etkinleştirdiyseniz oyunun kodu olabilir. Steam destek ekibiyle İngilizce iletişime geçmelisiniz (bildiğim kadarıyla Türkçe destekleri yok) İngilizce bilmiyorsanız çevrenizde ingilizce bilen birinden yardım alabilirsiniz.

ets2mpTR.com mahkeme için yalancı şahit arayacağınız bir platform değildir, ayrıca steam destek ekibiyle iletişime geçerseniz çok daha kısa bir sürede sonuç alabilirsiniz.
    Keyifli forumlar, konu kilit!

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.