1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Akıllı Bileklik

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve Patriot tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

1. Patriot

Patriot
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

386
    113
    90
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Öncelikle S.a Akıllı Bileklik Almak İstiyorum Bütçem 150 TL Inocom Smart Bileklik Gözüme Çarptı Tavsiye Eder Misiniz Ya Da Önereceğeniz Bileklik Var Mı? İnocom Smart Bilekliği Kullanan Var Mı ? Memnun musunuz ?

İnocom Smart Bileklik Fiyatı : 99 TL

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 4 Ağustos 2015
  2. Brokoli

Brokoli
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

28
    25
    5
    50
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bu bileklikler sana sadece bildirim veriyor. Yani mesaj geliyor mesaj geldi yazıyor başka ayrıntısı yok, arayan oluyor titriyor ama başka ayrıntısı yok, çok basit cihazlar ve ben bunlara açıkçası bu kadar para dökülmesini desteklemiyorum.

Senin bahsettiğin cihaz için konuşuyorum tabi. Bunların işe yarayanlarıda var biliyosun elbet ama fazla tuzlular onlar da.

Alırsın 2-3 gün kullanırsın sonra bir kenara gider tahminimce iyi düşün sonra yazık oldu deme