1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Adminler bir yardım edin itiraz ediyoruz adam 5 gün sonra cevap veriyor

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve tolunaytalha tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. tolunaytalha

tolunaytalha
    Kayıtlı Kullanıcı

29
    31
    11
    0
    1 günlük ban yemıstım ban acıldı dıye gırdım oynamaya baslıcaktım oyun acıldı daha ekran gelmedı arabalar yok oyuna gırdı gırmesıyle cıkması bır oldu 1 haftalık ban yemısım nc z hack rammıng dıyor daha gaza basmadım sebepsız yere ban yedım

Son düzenleme: 16 Kasım 2015
  2. omer584

omer584
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    1. O caps lock tuşunu kapat
    2. Ban itirazı sisteminden cezana itiraz et. Adminin elinde muhakkak kanıtı vardır.
    3. Tabii ban itirazında da böyle bir tutum sergileyeceksen bir yere varamazsın benden söylemesi.

3. tolunaytalha

tolunaytalha
    Kayıtlı Kullanıcı

29
    31
    11
    0
    yav bıktım ama bıktım 3 tane ets2 hesabım var hepsındede ban yıyorum sırf turk bayragı var dıyemı bu anlamıyorum ya daha gaza basmadan 7 gunluk ban yemısım bunun acıklamasımı var kardesım sacma sapan ıs bunlar ıtıraz edıyoruz daha yenı cevap yazmıs adam el bartomu ne 2 gun kalmıs acılmasına yazmasa daha ıyıymıs verdıgımız paraya yazık

4. omer584

omer584
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Steam ID 64 rakamınızı alabilir miyim? Duruma bir göz atmak istiyorum.

5. tolunaytalha

tolunaytalha
    Kayıtlı Kullanıcı

29
    31
    11
    0
    76561198176382851 ya en komıgı hack yazıyor ban sebebı

6. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    1. İlk önce verdiğin paraya yazık falan değil bunu en başta söyleyeyim, oyunu satın mı alacaksın? İlk önce oyunu satın almadan düşün. Kuralları baştan sona anlaya anlaya oku.
    2. 3 tane euro truck simulator 2 hesabım var demiştin bas bas. Bunun yasak olmadığını bilmiyormusun? Euro truck simulator 2'de 1 den fazla hesap açmak yasak yasak !
    3. Eğer adminler senin diğer hesablarını tespit ederse illaki edecektir orası ayrı bir durum, eğer hesablarının 3 dos doğru bir şekilde bulunursa, kalıcı olarak yasaklanır çünkü yaptığın banı aşmaya girer hepsi. Burası babanın yeri değil, ilk olarak edebli konuşmayı öğren. büyüklerinle saygılı konuş.

7. tolunaytalha

tolunaytalha
    Kayıtlı Kullanıcı

29
    31
    11
    0
    1.3 hesabın 3 unu farklı kısı kullanıyor kuzenlerım ve ben farklı farklı oynuyoruz
    2.yaptıgım bı saygısızlık yok suan :D
    3. halen sorumun yanıtını almıs degılım
    4. sebepsız yere ban yemeye devam edıcem yanı bunu soluyorsunuz
    5. olalark bunu unuttum kardesım sımdı admalar 10 20 tane ets2 depoluyor ındırımden alıp kar yapmak ıcın satıyolar BUNLAR SUCLU DEGILDE BEN MI 3 TANE ALDIM DIYE SUCLUYUM ? gercekten pes bukadarda olamaz yanı
    6. olarakta yalakalık yapma bence

8. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ney, Yaptığın saygısızlık yokmu? Forum kurallarını okumadın galiba forumda ABİ BEN BAN YEDİM BANIMI KALDIRIN ADMİN İLGİLENMİYOR gibisinden büyük yazı yazmak yasak forum kurallarını iyice oku anlarsın. Foruma üye olurken " Forum kurallarını okudum ve kabul ediyorum " diyerek üye oluyorsun, tabi okumayıp direk kabul ettiğin için doğaldır.

9. tolunaytalha

tolunaytalha
    Kayıtlı Kullanıcı

29
    31
    11
    0
    ben oyle bısey demedım kı ? sen olayı carpıtıyorsun ama buyuk yazma konusunda haklısın '
    ADMİNLER BİR YARDIM EDİN İTİRAZ EDIYORUZ ADAM 5 GUN SONRA CEVAP VERIYOR' bunu yazmısım ben ve anlamadıgım bumu yanı saygısızlık ? yeter yalakalık yapma

10. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili

Ek : Forum Kuralları

Konu Durumu: