1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel 64 bit isdone.dll nerden bulabilirim ?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve lBlackHawkl tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. lBlackHawkl

lBlackHawkl
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

24
    69
    13
    50
    DAF
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar 64 bit işletim sistemine sahibim ve elimde 64 bit için geçerli bir isdone.dll dosyası yok internettede bulamadım dllfiles gibi yerlerde sadece 32 bit bulunuyor yardım edin lütfen

2. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
  3. Scarface34

Scarface34
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

27
    154
    95
    155
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Seni yanlış yönlendirmiş olmayayım fakat bu isdone.dll hatasını ben oyun kurmaya çalışırken birkaç kez yaşamıştım. Bu dll hatası bir ihtiyaçtan değil de sanırım bir hatadan dolayı meydana geliyor. Hataya sebeb olan programınızda bir kusur veya eksiklik olabilir yeniden indirmeyi deneyebilirsin ya da tekrardan kurmayı. Belki de yeterli boş alanınız olmadığından arka planda paketleri açarken kurulumu tamamlayamıyor da olabilir. Sizin yaşadığınız olayı tam bilmediğimden sadece kendi tecrübelerimi paylaştım.