1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü 40 Günlük Ban Yedim BASİT SEBEB YÜZÜNDEN

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Enes DGN tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. EnesDGN

EnesDGN
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Merhabalar.Geçenler 8 yaşındaki kardesim oyunda Liman giriş yollarında Dorseyi bırakmıs ve asıl önemli olan ise Yabancı uyruklu kişilerin Türk Milletine karsı Tavırları yüzünden kışkırtma gerçekleşmiş oyundaki yazısmalardan görebilirsiniz ve yabancı oyuncuların TÜRK oyunculara karsı tavır,hal,ve hareketleri video linki burda izlemek isteyen bakabilir:https://www.youtube.com/watch?v=xrseX50Ps2U&feature=youtu.be

Ban itirazı yaptım en azından kalan 35 gunluk ban süremi Admindende özür diledim ve burda Türk Yönetici arkadaslara seslenerek Bi yardımcı olurlarsa BAN SÜREMİ KISALTALIM.

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Selamlar,

Buradan asla ve asla forum yönetimi sizin banınız ile ilgilenemezler, bu tür durumlarda oyun esnasında kardeşinize ya oyunun kurallarını öğretin yada oyun başında yanında durun :) İlerleyen zamanlarda başınızın ağırmaması için, bu durumda yacak pek fazla olay gözükmüyor, ancak buradan admin'e özel mesaj atmalı ve tekrardan bu durumu onlara anlatmanızı istiyorum, aragon arkadaşımdır, bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum

3. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi

1.255
    2.991
    220
    40 günlük ban çok, ban itirazı sonucunu bekleyin açmazsa resmi forumda İngilizce konu açın.

4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Videoda zaten 30 gün yazıyor, ben mi yanlış görüyorum? Konuyla ilgili Vodka'ya mesaj attım, dönüş yapılırsa size özel mesaj ile ileteceğim.

5. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
  6. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Evet bilgim var, bu durumuda ilettim. İlk gelen cevap olumlu, ban süresinin uzun olduğu yönünde hem fikiriz kendisiyle. Fakat bunun haricinde birşey söylemedi, yoğun sanırım kendisi bugün forumda da çok fazla aktif olmamış. Cevabından sonra tekrar mesaj attım kendisine fakat tekrar aktif olmadı henüz. Yarın kendisinden dönüş alamazsam Clarkinator ile iletişime geçeceğim. Ne kadar süre içerisinde bu yasaklanmayı kaç güne düşürebiliriz bilmiyorum ama elimden geldiği kadar indirmeye çalışacağım süreyi. Gelişmelerden haberdar ederim sizi.

7. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Evet arkadaşlar 40 gün yediğim ban 5 gün cezasını cektikten sonra Hem kendiminin itirazlarım ve Değerli Yönetim ekibi ve DarkBlueRZ Moderatörümüzün ilgi ve alakasından dolayı kalan 35 günlük cezam SONA ERMİŞTİR...Teşekürler ETS2MPTR EKİBİ.

Kaan BATU ve DarkBlueRZ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.