1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü 2 hesabımın mailini 1 mailde birleştirdim ana hesabıma giremiyorum

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Carly23 tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Carly23

Carly23
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

34
    30
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Benim 2 tane mp hesabım vardı bir steam hesabımı satmıştım bayağı önce ve mp üyeligini vermedim ama şimdi ben 2 tane e posta var birisine x birisine y diyelim şimdi x sattıgım y de ana hesabım olsun ben bu hatayı aldıktan sonra e postayı degiştirmeyi denedim ve degiştrdim şimdi y yani ana hesabımı x in üstüne geçirdim unuttm şimdi aklıma geldi ve bu benim y yani ana hesap kayboldu e maili 2 maildede yok

Şimdi geçen sefer de çalınmıştı hesabım yani y hesabı siz benden bir gmail istemiştiniz sonra onun üstüne aktarmıştınız hesabı tekrar yapma şansımız varmı ?

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @SARAJ konuyu gördüğünde ve aktif olduğunda yardımcı olacaktır bu durumda ancak sizin hesap sorunlarınız ile support takımı ilgilenebilir forum ile alakası yoktur veya tekrar support'a ticket açın

3. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Her canınız sıkıldıkça konu açın, ticketa gelen cevabı okumayın üstüne yenisini açın.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.